Cristante hosszabbított!

Cristante hosszabbított!

A klub örömmel jelenti be, hogy Bryan Cristante 2027. június 30-ig szóló új szerződést kötött.

"A Roma lett a második családom." - kezdte a válogatott középpályás.

"Új szerződést akartam aláírni, és most nagyon boldog vagyok, hogy ez megtörtént. Szeretném megköszönni a tulajdonosoknak és a klubnak ezt a hosszabbítást. Már jó pár éve itt vagyok, és abban a kiváltságban volt részem, hogy első kézből láthattam a csapat és a klub fejlődését."

"Továbbra is mindent beleadok majd a klub színeiben, és a szurkolóinkért - hihetetlenül fantasztikusak, akik többet adnak vissza, mint amennyit kapnak."

Cristante 228 mérkőzésen lépett pályára eddig és 11 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve, mióta 2018 nyarán az Atalantától a Romához érkezett.

"Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük ezt a szerződéshosszabbítást." - mondta Tiago Pinto, az AS Roma labdarúgásért felelős ügyvezető igazgatója.

"Cristante évről évre fejlődött, és alaposan megérdemelte mindazt, amit elért, beleértve az Olaszországgal és a Romával nyert trófeákat is.

"Bryan mindig is a Roma érdekeit helyezte előtérbe, és sok olyan kulcsfontosságú értéket képvisel, amelyeket át szeretnénk adni fiatalabb játékosainknak, mint például a professzionalizmus és a bátorság."

Gratulálunk, Bryan!

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Cristante