Cristante: Ez a győzelem lendületet adhat

Cristante: Ez a győzelem lendületet adhat

A fiatal középpályás szerezte a Genoa elleni találkozó utolsó, egyben a Roma harmadik találatát, amivel az együttes megszerezte a három pontot.

"Ez a győzelem végre lendületet adhat nekünk."- kezdte a mérkőzés után a játékos.

"Nagyon nehéz időszak van mögöttünk, ezért roppant fontos volt, hogy győzzünk ezen a mérkőzésen, bár az utolsó percig keményen kellett küzdeni."

Mi magyarázza a különbséget az első, és a második félidei hozzáállás között?

"Nyerni akartunk. Az elmúlt meccseken a második félidőben, és annak is az utolsó perceiben mindig hiányzott valami, sokszor voltunk figyelmetlenek. Tudtuk, hogy az utolsó másodpercig koncentrálnunk kell. Nagyon kemény meccs volt, de reméljük, hogy ez valami újnak a kezdete."

Hatalmas a nyomás a szurkolók részéről az Olimpicóban?

"Mint más városokban, itt is azért játszol, hogy nyerj. Előfordul, hogy az önbizalmad csökken, amikor rossz időszakon mész keresztül, de ezt bizony vissza kell szerezni ahhoz, hogy átlendülj rajta."

Mit lehet mondani az öltözőben egy ilyen meccs előtt?

"Senki nem akar kikapni. Mindannyian nyerni akarunk, és sajnos amikor kikapsz, bizony nehezebb a gondokat félretenni. Ez mindenhol előfordul. Csak a kemény munkával lehet a holtponton túllendülni."

Mi történt Olsennel ezen a meccse?

"A hibák bárkivel előfordulnak. Más meccseken meg sok szép védést bemutatott. Egy hiba után még nem lesz valakiből rossz kapus."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Cristante, Genoa, Serie A