Cristante: A mester nagyon boldog volt

Cristante: A mester nagyon boldog volt

A Roma középpályása elárulta, Jose Mourinho több mint elégedett volt a mérkőzést követően a csapat teljesítményével.

A Roma öt év után győzte le újra az Intert a San Siróban - méghozzá hátrányból fordítva, Paulo Dybala és Chris Smalling góljaival.

Mourinho pedig - aki a csapatbuszból nézte végig a meccset, miután legutóbb kiállították az Atalanta ellen - elégedett volt a játékosaival.

"Igen, beszéltünk a főnökkel, nagyon boldog volt" - árulta el Cristante.

"Igaz, hogy az elmúlt években kicsit küszködtünk a többi nagy csapat elleni meccseken, különösen idegenben. Aztán ma az Inter ellen hátrányba kerültünk, de nagyon jól visszajöttünk, és megszereztük a három pontot."

"Megérdemeltük a győzelmet. Nem hiszem, hogy szerencsénk volt, a góljukat leszámítva szerintem nagyon jó teljesítményt nyújtottunk"."

Nemanja Matic mellett Cristante végig segítette a Roma középpályájának rendezett működését.

"Matic egy top játékos, nagyon sokáig játszott a Premier League-ben. Minél többet játszunk együtt, annál jobban és természetesebb megértjük egymást. Minden meccs segít abban, hogy jobban megismerjük a másikat, és gördülékenyebben játsszunk."

"Biztosnak kell lennünk abban, hogy koncentráltak maradunk, és nem támasztunk túl nagy elvárásokat. Nem aggódhatunk amiatt, hogy hol fogunk végezni. Tudjuk, hogy jó csapat vagyunk, de meccsről meccsre kell haladnunk. Ha úgy játszunk, mint ezen az estén, akkor jól teljesíthetünk. De meg kell győződnünk arról, hogy megőrizzük a hidegvérünket."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Cristante, Inter, Serie A