Campos: Nagyon sokat hibáztunk

Campos: Nagyon sokat hibáztunk

Talán a szezon eddigi legrosszabb meccsét produkálva 0:0-ás döntetlent játszott a Roma az utolsó helyezett Sampdoria ellen.

Paulo Fonseca hiányában Nuno Campos irányította a Romát a kispadról a Sampdoria elleni bajnokin, ami végül gólnélküli döntetlennel fejeződött be.

"Nyerni akarunk. Sokkal több gólszerzési lehetőséget akarunk kialakítani, és ennél jobban játszani, de egy olyan csapattal találtuk magunkat szemben, amelyik hátul mindent megtett a gól elkerülése érdekében. Sajnos a két korai cserénk sem segített a helyzeten."

Annak ellenére, hogy a csapat nagyon sokat birtokolta a labdát, szinte alig akadt helyzete az ellenfél tizenhatosán belül. Többet várt a játékosoktól?

"Mindenki megpróbálta a maximumot nyújtani, de ez nem mindig lehetséges. A mérkőzés sebessége bizonyos játékosok számára nem volt túlságosan kedvező, például Florenzinek, aki nemrég még influenzás volt. Folyamatosan próbálunk fizikálisan javulni, sokat volt is nálunk a labda, de egyáltalán nem voltunk elég élesek."

Azzal, hogy a Samp nagyon szűken védekezett, nem lehetett volna sokkal jobban kihasználni Kolarov képességeit?

"Őszintén, elég sokszor felment a támadásokkal, de sajnos sokszor nem úgy járattuk a labdát, ahogy kellett volna. Ettől függetlenül is voltak beadásai, de ez nem az egyénekről szól, mindenki hozzájárulhat a meccshez, képesnek kell lennie eldönteni azt. Azt se felejtsük el, hogy sokan válogatott meccseket játszottak, nekik még szükségük van visszarázódni a napi munkamenetbe."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Campos, Sampdoria, Serie A