Bove örül a pontmentésnek

Bove örül a pontmentésnek

A fiatal játékos csereként állt be a Verona ellen, és góljával sikerült a Romának otthon tartania az egyik pontot.

Különösen emlékezetes pillanat volt ez a 19 éves Bove számára, aki első gólját szerezte szülővárosa csapatában.

"Csodálatos érzés, hogy megszereztem az első gólomat" - mondta Bove.

"Van benne azonban egy kis csalódottság is, a végeredmény miatt. Ma este minden szurkoló előtt jobban akartunk teljesíteni. Szóval kicsit vegyesek az érzelmek."

Mit mondott az edző a csapatnak a félidőben?

"Nem mondott semmi különöset, de ami elhangzott, az az öltözőben marad. A második félidőben kicsit megváltozott a hozzáállásunk, agresszívebbek voltunk, és a végén sikerült valamit megmentenünk egy olyan meccsből, ahol bajban voltunk".

A gólodnál láttad, hogy a veronai kapus rosszul helyezkedett?

"Arról a területről a kapus inkább vár egy keresztlabdát; nem láttam pontosan, hogy hol volt, de úgy gondoltam, hogy megér egy lövést a közeli kapufa mellé... és végül jól sikerült."

Mi volt az első gondolatod a gól után?

"Amikor egy csapat mellett nősz fel születésedtől fogva, annyi áldozatot hozott a család, hogy oda juss, ahol most vagy, akkor nem tudsz nem rájuk gondolni egy ilyen pillanatban."

Cristian Volpato még csak 18 éves, te 19 - egy új Roma kezdetét láttuk ma este?

"Nem mondanám így, de az edzéseken mindenki segít nekünk, fiatalabb játékosoknak, hogy fejlődjünk. Aztán amikor lehetőséget kapunk a pályán, rajtunk múlik, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Szóval a fejlődésünk annak is köszönhető, amit a csapattársaink tesznek értünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Bove, Hellas Verona, Serie A