Bove 2028-ig hosszabbított!

Bove 2028-ig hosszabbított!

A Roma fiatal középpályásával 2028-ig tartó szerződést kötött a klub.

"Az új szerződés megkötése a világot jelenti számomra" - nyilatkozta meghatottan Edoardo.

"Gyerekkoromban csatlakoztam a Romához, és a mai napig elérzékenyülök, ha arra gondolok, amikor először léptem be a Fulvio Bernardini stadionba."

"Nagyon sokat tanultam annak nagyságáról, ahol most vagyok, és szeretném megköszönni a klubnak, amit értem tett, és hogy lehetőséget adtak arra, hogy a Giallarossi család tagjaként folytassam az utamat."

A Roma ifjúsági korosztályát megjárt középpályás játékos 2021. május 9-én debütált az első csapatban a Crotone ellen. A 21 éves játékos eddig 66 alkalommal lépett pályára a klub színeiben, és négy alkalommal szerzett gólt.

"Edoardo megtestesíti azokat az értékeket, amelyeket mindig is igyekeztünk az akadémián lévő srácokba belenevelni." - nyilatkozta Tiago Pinto, a klub általános igazgatója.

"Büszkén és felelősségteljesen viseli a Roma mezét a klubnál töltött mindennapjai minden pillanatában, a pályán és azon kívül is."

"Futballtudásán túl mindig is nagy áldozatkészséget és odaadást mutatott a klub iránt. Klubunk jövője az ilyen játékosokon múlik".

Gratulálunk, Edo!

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Bove