Boldog születésnapot Alisson!

Boldog születésnapot Alisson!

Ma ünnepli 25. születésnapját a Roma brazil kapusa, Alisson Becker.

Eddig remek szezont tudhat maga mögött a Roma hálóőre, miután a BL-ben mindjárt az első meccsen a mérkőzés legjobb játékosává választották az Atletico Madrid ellen és eddig 5 kapott gól nélküli mérkőzést tudhat a háta mögött.

Alisson 2016-ban igazolt a Romához és tavaly csak a kupában, valamint az El-ben kapott lehetőséget, azonban idén Eusebio Di Francescónál már ő az első számú választás.

A tegnap esti, Milan elleni bajnokin is bemutatott két remek védést, melynek köszönhetően a Roma újra nem kapott gólt és 2:0-ra legyőzte a riválist.

"Nekünk kapusoknak mindig nagyon kell koncentrálnunk. Ezen a meccsen hármat kellett védenem, és szerencsére ezek nagyon fontosak voltak abból a szempontból, hogy hozzásegítették a csapatot a győzelemhez."- mondta Alisson.

"A második félidő első 20 perce nehéz volt, de végül megbirkóztunk vele és meggátoltuk, hogy gólt szerezzenek. Az egész csapatnak komoly szerepe volt abban, hogy végül fontos győzelmet arattunk."

"Tisztában vagyunk a képességeinkkel és azzal, hogy mit érhetünk el. Mindig a következő meccsel foglalkozunk annak érdekében, hogy mindent megtegyünk a 3 pont megszerzéséért. 1 meccsel kevesebbünk van, de mindent meg kell tennünk, hogy enélkül is a lehető legközelebb maradjunk az élmezőnyhöz."

Boldog születésnapot Alisson!

via GIPHY

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Alisson