Belotti: Hiányzott már, hogy önmagam legyek

Belotti: Hiányzott már, hogy önmagam legyek

Az olasz támadó két gólt szerzett a Salernitana ellen, azonban ez is csak döntetlenre volt elég vasárnap este.

Mennyire hiányzott már a gólszerzés? Ma sikerült dupláznod.

"Nagyon hiányzott, hogy önmagam legyek. Tavaly sajnos nagyon nehéz szezonom volt. Nem tudtam résztvenni a felkészülésben, és volt néhány sérülésem. Az biztos, hogy sosem voltam száz százalékos állapotban. Idén az elejétől kezdve itt voltam, és az egész előszezont végigcsináltam minden probléma nélkül. Amikor száz százalékosnak érzem magam, tudom, hogy nagy segítség lehetek. Ma megpróbáltam hozzájárulni, de sajnos a csapat nem tudott nyerni. Mélységesen csalódottak vagyunk, mert nyernünk kellett volna."

Ma extra felelősséget is éreztél, mert szükség van valakire elöl, aki segítő kezet nyújt.

"Ezt a klub és az edző biztosan értékeli. Csak azt tudom, hogy amikor pályára küldtek, mindent bele kell adnom, és mindent meg kell tennem azért, hogy a csapatom győzni tudjon. Bárki is érkezik, készen áll majd és rendelkezésre áll, hogy segítse a csapatot."

Mit lehet levonni ebből a döntetlenből? Talán a végső reakcióból, a vágyat, hogy megszerezze a három pontot?

"Igen, de amikor otthon, a szurkolóink előtt döntetlent játszunk, az sosem jó eredmény. Van min javítani és dolgozni, mert két gólt kaptunk, és talán lőhettünk volna még néhányat. Ahogy már mondtam, minden meccset meg kell nyerni. Főleg a hazaiakat."

Kitűztél már magadnak célt az idei szezonra?

"Az a célom, hogy minél több gólt szerezzek a Romában. Tehát minden alkalommal meg kell próbálnom minél több gólt szerezni, mert tudom, hogy gólok kellenek ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Belotti, Salerintana, Serie A