Antonucci: A Roma a célom

Antonucci: A Roma a célom

A jelenleg kölcsönben futballozó játékos célja az, hogy a Romában legyen alapember.

A 21 éves játékos a télen igazolt a portugál Vitoria Setubal együtteséhez, ahol a bajnokság félbeszakításáig 3 mérkőzésen lépett pályára.

A játékos elárulta, jelenleg hasonló állapotok uralkodnak Portugáliában is, mint Olaszországban.

"Hasonló a helyzet itt is, mint Olaszországban, egyáltalán nem könnyű."- kezdte a játékos a Tuttomercatoweb-nek.

"Azok a játékostársaim, akik szintén a téli időszakban érkeztek, mindannyian a hotelben ragadtunk, mert mindent lezártak."

"Én edzek minden nap, mert a cél az, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a jelenlegi helyzetből. A többi időmet Playstation-nel töltöm el, és a rokonokkal, barátokkal játszom. Megpróbálom az időmet a többiekhez hasonlóan valamivel elütni."

A játékos elismerte, azt követően döntött a Setubalhoz történő átigazolásról, hogy beszélt Paulo Fonsecával, azonban a célja az, hogy később a Roma meghatározó játékosa legyen.

"Beszéltem erről a lehetőségről Fonsecával, aki nagyon pozitívan nyilatkozott erről a különös, új lehetőségről. Mielőtt elfogadtam beszéltem Julio Velazquezzel, a Vitoria edzőjével, és nagyon tetszett az, amit felvázolt nekem."

"A portugál bajnokság nagyon színvonalas, és van 4-5 olyan csapat, mint a Benfica, Porto, Sporting és a Braga, akik kiemelkednek a felkészültségükkel, és a kiváló játékosaikkal."

"A célom az, hogy fejlődjek tovább, és majd később a Roma meghatározó játékosává váljak."

Antonucci elismerte, eléggé szokatlan látvány számára az, hogy Alessandro Florenzit más csapat mezében látja futballozni.

"Nagyon furcsa Florenzit más csapat mezében látni. Alessandro az öltöző vezére volt, aki mindig a maximumot nyújtotta a csapatért. Nem tudom mi lesz a következő szezonban, de remélem, hogy vissza fog térni, mert ő nagyon közel állt hozzám, és nagyon sokat segített."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Antonucci, interjú