Ante Coric első interjúja

Ante Coric első interjúja

Ante Coric alig várja, hogy Európa legjobb szurkolótábora előtt futballozhasson.

A 21 éves horvát játékos lett a Roma első nyári igazolása, aki látva Eusebio Di Franceso idei BL-menetelését, alig várja, hogy bemutatkozhasson a Romában.

"Jól érzem magam, hiszen Európa egyik legnagyobb klubjához kerültem, szóval nagyon jól vagyok."- kezdte Coric a Roma TV-nek.

"Mindent megtette, hogy itt lehessek, és most alig várom, hogy elkezdődjön ez az új kaland."

"Nem is tudom elmondani, hogy mit érzek, egyszerűen csak alig várom, hogy elkezdődjön. Horvátországban a Roma nagyon népszerű csapat, és mindenki tudja, hogy a Roma szurkolói a legjobbak Európában."

Annak ellenére, hogy majdnem 150 felnőtt mérkőzésen lépett már pályára a Dinamo Zagreb együttesében, a fiatal középpályás tisztában van azzal, hogy nagyon sokat kell még fejlődnie.

"Jobb, ha a tudásomat a pályán mutatom meg, és meghagyom másoknak, hogy elmondják milyen vagyok. Szerintem a védekezés az, amiben a legtöbbet kell fejlődnöm, aztán van még sok más is, de a védekezés az első."

"Számomra otthon Luca Modric a példakép, meg Totti, aki sajnos már befejezte a játékot, de a világ egyik legjobb játékosa volt."

Igaz, hogy Tottival már nem, de akad még sok más remek játékos, akivel együtt játszhat majd Coric.

"Szerintem nagyon jó szezont futott a Roma, és nagyon örülök, hogy most én is itt lehetek. Nagyon kedvelem Dzekót, de szeretem a többieket, El Shaarawyt, De Rossit és sok más játékost is. Forza Roma!"

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Coric