Alisson: Távoztam volna, ha nem lennék kezdő

Alisson: Távoztam volna, ha nem lennék kezdő

A Roma kapusa elismerte, távozott volna, ha nem garantáltak volna neki állandó játéklehetőséget.

A brazil válogatott és a Roma kapusa elismerte, amennyiben idénre nem garantáltak volna neki állandó játéklehetőséget a Románál, akkor távozott volna.

Alisson tavaly csak a kupákban lépett pályára, mivel Luciano Spalletti a lengyel Szczesnyt favorizálta a brazillal szemben, azonban idénre változott a helyzet.

"Amennyiben nem garantálták volna az állandó játéklehetőséget, akkor kértem volna, hogy távozhassak."- ismerte el Alisson.

"Ez a pályafutásom legfontosabb éve. Nem akartam volna távozni, de elgondolkodtam volna a céljaimról és magamról, ha nem változik a helyzet."

"Most már tudom, hogy minden rajtam és a teljesítményemen múlik. Brazíliában a világbajnokság évében senkinek nincs garantált helye a csapatban."

Alisson elismerte azt is, hogy Spalletti irányítása alatt kezdett egy kicsit frusztrálttá válni, azonban ennek sosem adta jelét a volt mesterének.

"Nem játszottam túl sokat a volt edző, Luciano Spalletti döntése értelmében. Nyugodt srác vagyok, nem szeretek túl sokat beszélni. Nem éreztem volna kényelmesnek, hogy odamegyek hozzá és elmondok neki dolgokat, mikor neki két top kapus közül kellett választania és engem a kupában azért játszatott. Azért választotta Szczesnyt, mert az előző évben szépen teljesített. De elmondhatom, hogy én megtanultam türelmesnek lenni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Alisson