Alisson: Szeretnék sikereket elérni az új évben

Alisson: Szeretnék sikereket elérni az új évben

A Roma kapusa reméli, hogy 2018-ban komoly sikerekhez tudja hozzásegíteni a csapatát.

Alisson a Facebook-on adott interjúban beszélt arról, hogy milyen volt az első éve a Románál, és végig bízott abban, hogy egyszer eljön az ő ideje is.

Mióta ő lett a fővárosi együttes első számú kapusa, a Roma a legkevesebb gólt kapta a bajnokságban, és számos remek védéssel bizonyította tehetségét.

"Igen, vártam ezt, hogy így fogok teljesíteni, mert mindvégig magabiztos voltam a képességeimet illetően."- kezdte Alisson.

"Amikor tavaly nem játszottam túl sokat, nagyon sokat és keményen dolgoztam azért, hogy bebizonyítsam, készen állok, és jó formában vagyok, ha be kell állnom."

"Már akkor is készen álltam, amikor a Romához igazoltam, és biztos vagyok abban, hogy ha már akkor megkaptam volna az állandó lehetőséget, akkor is ugyanígy teljesítettem volna."

"Teljes mértékben hiszek abban, amit csinálok, és tudtam, hogy ez egy jó év lesz. Szeretném, ha ez továbbra is így maradna, és folytatnám a jó szereplést a Romával."

"Ami az új, 2018-as évet illeti, a célom az, hogy sikerre vezessem a csapatot. Minden meccset szeretnék megnyerni, amelyiken pályára lépek, hiszen eléggé ambiciózus vagyok."

"Az eddigi szezont pozitívra értékelem. Ami a BL-t illeti, nagyon jól sikerült, hiszen a csoportunk élén végeztünk, és top csapatok ellen mutattunk be igen jó teljesítményt. Megmutattuk azt, amit tudunk."

"A bajnokságban is elég jól ment, de sajnos annyira nem, hogy ott legyünk az élen. Azt hiszem, hogy szükség lesz egy kis extra pluszra a pályán."

Szombaton a Romára máris egy roppant fontos mérkőzés vár, hiszen az Atalantát fogadja hazai pályán.

"Nehéz meccsre számítunk. Bergámóban megmutattuk, hogy mennyire jók vagyunk - hiszen úgy mentünk oda, hogy nyerni akartunk, és ez sikerült is. Az elmúlt években az Atalanta elég szépen teljesített, és elég sok top csapatot legyőzött a Serie A-ban, ami megmutatja, hogy ők is mennyire jók."

"Viszont mi most otthon leszünk, ezért nekünk kötelező a győzelem. A saját játékunkat fogjuk játszani, és egy biztos, hogy mint mindig, most is győzni akarunk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Alisson, interjú