Alisson: Mindig ilyen hozzáállásra van szükség

Alisson: Mindig ilyen hozzáállásra van szükség

Hiába vezetett a Napoli már a 6. percben, végül a Roma megfordította a mérkőzést és nyert a San Paolóban.

"Jó teljesítményt nyújtottunk, ez egy eléggé meggyőző siker volt, hiszen nagyon intelligensen játszottunk, sikerült szinte az összes lehetőségünket kihasználni."- mondta a meccs után a brazil kapus.

"Sikerült megállítanunk a Serie A egyik leghatásosabb támadósorát. Egy kapus számára mindig nagyon fontos, hogy a legjobbját nyújtsa, és örülök annak, hogy a csapat segítségére lehettem most is. Nem sikerül mindig azt megvalósítanom, amit szeretnék, de minden nap azon dolgozom, hogy jobb legyek."

"A Napolinak nagyon sok kapuralövése volt, de igazán tiszta gólszerzési lehetősége kevés, legtöbbször inkább megpattanó, irányt változtató labdából. Ez nagyon fontos egy kapus számára, ezért szeretném megköszönni az összes csapattársamnak a védekezést."

Ez a győzelem lényegében Di Francesco állásának megerősítésére volt jó?

"Mindannyian hiszünk a munkájában, a teljesítmény pedig ezt igazolta. A csapatnak mindig ilyen hozzáállásra van szüksége. Hosszú út áll még előttünk, megvannak a céljaink, ismerjük az erősségeinket, csak most már sokkal következetesebbnek kell lennünk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Alisson, Napoli, Serie A