Alisson: Idén nyerne valamit

Alisson: Idén nyerne valamit

A brazil kapus úgy véli, a Romának keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy sikerüljön csökkenteni a különbséget a Juvéval szemben.

A Roma a tavalyi szezonban a második helyen végzett és mindössze 4 ponttal maradt le a Juventus mögött, a brazil kapus pedig tisztában van azzal, ha szeretnék csökkenteni a különbséget, akkor meg kell találni azokat a területeket, amiket fejleszteni kell.

"Minden meccs megnyerésébel - ehhez pedig keményen kell dolgoznunk."- válaszolta Alisson, amikor megkérdezték arról, mivel győzhető le a Juventus.

"És ez az, amit csinálunk - minél többet meg akarunk nyerni."

"A Juventus persze nagyon jó csapat. Két kulcsjátékosuk távozott Bonucci és Dani Alves személyében, aki a válogatottban csapattársam és nagyon jó játékos, de még így is nagyon erősek maradtak. Nekünk mindenképpen a legjobbunkat kell ahhoz nyújtanunk, hogy versenyezni tudjuk velük és a többi top csapattal."

Miután Szczesny távozott, a brazil játékos célja, hogy első számú kapussá váljon a Romában.

"Szeretném felépíteni magam a Romában és első számú kapussá válni. Ez egy különös év lesz a Roma számára, majd jövőre jön a világbajnokság a szezon végén. Három fronton, a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és a kupában kell majd helytállnunk."

"Szeretném a maximumot nyújtani a csapatért és a klubért. Szeretnék bajnoki címet ünnepelni, vagy legalább valami trófeát a kezeimben tartani a szezon végén."

"Azért igazoltam ide, hogy folyamatosan játszhassak és már tavaly is szerettem volna többet szerepelni, de az edző így döntött, én pedig tiszteletben tartottam a döntést. Amennyire lehetett, megpróbáltam előnyt kovácsolni belőle és edzettem, amennyire csak tudtam, így tudtam a válogatott kapusa maradni."

"Most kezdjük megismerni egymást az új edzővel egyre jobban és láthatjuk, hogy az a típusú edző, aki képes nagyon szervezetten dolgozni és irányítani a csapatot a pályán és azon kívül is."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Alisson