Alisson: Ez volt az eddigi legjobb meccsünk

Alisson: Ez volt az eddigi legjobb meccsünk

A brazil kapus örül annak, hogy győzelemmel ünnepelhette élete első Serie A-s derbijét.

"Nagyon jó időszakon megyünk keresztül jelen pillanatban. Tele vagyunk energiával, és nagyon boldogok vagyunk. A csapat mindent megtesz az edzéseken a jó szereplésért, és a győzelemért."- kezdte a kapus.

"A ma esti egy remek teljesítmény volt, talán az egyik eddigi legjobb, egy nagyon erős csapattal szemben. Iszonyat fontos három pontot szereztünk."

"A szurkolóinktól hatalmas támogatást kaptunk. Mindig megtiszteltetés a derbin játszani, és ez volt az első nekem a bajnokságban, amit pedig a szurkolók műveltek, azzal csak még élvezetesebb lett."

Mi a titka a védekezésnek?

"Mindenki hozzáállása. Mindenki mozog, és azt teszi, amit az edző kért. Tudom, hogy az egész csapat keményen dolgozott a válogatott szünetben is a meccsre készülve, hiszen ez egy derbi volt, amit meg kellett nyerni. Ez pedig csodálatos."

Az ünneplés közepette beszéltek a Scudettóról is?

"Már a bajnokság kezdete óta beszélek róla sőt, mióta elkezdtük az edzőtábort. Az egész csapat gondol rá. Igen nehéz lesz, mert öt esélyes csapat is van, de a végsőkig küzdeni fogunk, mert a bajnoki cím a csapat egyik célja."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Alisson, Lazio, Serie A