Alisson: A sors így akarta

Alisson: A sors így akarta

A brazil kapus szerint a sors úgy akarta, hogy a Barcelonában öngólt vétő játékosok döntsék el végül a továbbjutást.

"Még aznap este visszanéztem a meccset, és hajnali 5-ig nem tudtam elaludni."- mondta Alisson a brazil Sport TV-nek.

"Lényegében futballeckét adtunk a Barcának, tökéletes meccset játszottunk, és ez egy történelmi este volt a klub számára. Megtiszteltetés volt részese lenni ennek a fantasztikus estének. Az egész város ünnepel."

"Nehéz volt. Egész héten az első meccset néztük vissza, rájöttünk, hogy képesek lehetünk rá, mert mindössze egy Lionel Messi volt a két csapat közti különbség."

"Tudtuk, hogy tökéletes teljesítményre lesz szükség. Az első meccsen kicsit többet engedtük őket játszani, de ez amiatt is természetes volt, mert otthon játszottak, viszont a 4:1-es vereség túlzó volt."

"A játékvezető nem adott meg egy tiszta büntetőt, ami nagyban megváltoztatta volna a játék képét, ráadásul szerencsénk sem volt a két öngóllal. Viszont mindannyian hittünk abban, hogy képesek lehetünk a fordításra, és a sors is úgy akarta, hogy mindkét első meccsen öngólt szerző játékos betaláljon a visszavágón."

"A Barcelonának egyáltalán nem volt igazi gólhelyzete, míg nekünk a 3 gólon felül is voltak lehetőségeink. Hatalmas elégtétel volt a továbbjutás a szurkolók, a klub, és a játékosok számára is."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Alisson, Barcelona, Bajnokok Ligája