Alisson: A Romának szüksége van Nainggolanra

Alisson: A Romának szüksége van Nainggolanra

A brazil kapus szerint amennyiben a Roma szeretné emelni a tétet, úgy Nainggolan megtartása alapvető fontosságú.

Az utóbbi napokban egyre jobban felerősödött az a pletyka, miszerint Radja Nainggolan a nyáron elhagyja a Romát, és az Inter játékosa lesz.

A brazil válogatott kapus szerint azonban amennyiben a Roma szeretne komoly sikereket elérni, úgy a belga középpályás megtartása alapvető fontosságú lenne.

"Hogy honnan fogja a Roma újrakezdeni? Egy remek, senki által nem várt szezonból fogunk kiindulni."- mondta az újságíróknak Alisson a brazil válogatott oroszországi bázisán.

"Az európai kupaporondon szenzációs eredményeket értünk el, hiszen kiejtettük az Atleticót, legyőztük a Chelsea-t és a Barcát is, és habár a Liverpool ellen nem úgy sikerült, ahogy vártuk, de emelt fővel estünk ki a BL-ből."

"A Juventus? Engem csak a Roma érdekel. Túl sokszor hangzott el az a szó, hogy Scudetto, sokkal tudatosabbnak és figyelmesebbnek kell lennünk, és ebben is meg kell találnunk az egyensúlyt."

"Nainggolan? Ő egy nagyon jó játékos, és ha a Roma emelni akarja a tétet, akkor egy ilyen játékos megtartása alapvető fontosságú. Az én jövőm? Megértem, hogy a szurkolók válaszokat akarnak, de én most teljes mértékben a világbajnokságra összpontosítok. Majd Oroszország után minden kiderül."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Alisson