Abraham: Szerelmes vagyok ebbe a klubba!

Abraham: Szerelmes vagyok ebbe a klubba!

Az angol támadó elismerte, beleszeretett a Romába, és nagyon hálás amiatt, hogy lehetőséget kapott bizonyítani.

Tammy Abraham végül egy duplával és 17 góllal fejezte be első bajnoki szezonját a Romában, ezzel ő lett a legjobb angol gólszerző az olasz bajnokságban, miután a volt Inter játékost, Gerry Hitchenst előzte meg (1961-62, 16 gól).

"Szerettem volna hármat löni, és mesterhármast szerezni a csapatomnak, de a legfontosabb, hogy nyertünk. Hosszú, kemény szezon volt, minden elismerésem a csapattársaimnak, jól teljesítettünk, most már csak egy döntő vár ránk, ami miatt mindannyian izgatottak vagyunk." - mondta Abraham a DAZN-nek.

A Chelsea korábbi támadója az összes sorozatban 51 fellépésén 26-szor talált a hálóba. Vajon ebben a szezonban fejlődött a legtöbbet José Mourinho irányítása alatt?

"Ahogy mindig is mondtam, az első naptól kezdve beleszerettem ebbe a klubba, és mindig a lehető legtöbbet fogom tenni ezért a csapatért, és segíteni fogok a góljaimmal és a gólpasszaimmal."

"Ez egy jó év volt számomra, remélem, hogy erre az évre építhetek, és remélhetőleg trófeával zárhatjuk, így lehet ez tökéletes év."

Az Európa-konferencia Liga döntőjét szerda este Tiranában rendezik a Feyenoord ellen.

"Ez egy valóra vált álom lehet a Roma szurkolóinak, a klubnak, bejutottunk a döntőbe, most pihennünk kell és jól regenerálódni, remélhetőleg szerda este már ünnepelhetünk."

Abrahamot arról kérdezték, hogy a következő szezonban is a Serie A-ban szerepel-e a Roma mezében, miközben egyre több a találgatás egy esetleges Premier League-visszatérésről az Arsenalhoz vagy a Manchester Unitedhez.

"Szeretem ezt a klubot. Lehetőséget adtak nekem, hogy megmutassam magam, a szívem itt van. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de a szívem itt van."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Abraham, Torino, Serie A