Abraham: Sokan kételkedtek bennünk

Abraham: Sokan kételkedtek bennünk

Az angol csatár két góllal járult hozzá csapata magabiztos sikeréhez az Atalanta elleni bajnokin.

Abraham már az első percben betalált az ellenfél hálójába, majd a mérkőzés hajrájában ő biztosította be a Roma győzelmét második góljával.

"Micsoda győzelem! Micsoda. Győzelem. Nem tudom, mit mondhatnék még." - mondta a DAZN-nek a láthatóan elérzékenyült Abraham.

"Sokan kételkedtek bennünk, azt mondták, hogy az Atalanta elleni mérkőzés lehetetlen küldetés lesz a csapatunk számára, de ez messze az egyik legjobb győzelmünk ebben a szezonban. Látszik az utazó szurkolók és mindenki reakcióján. Micsoda győzelem!"

A lecserélését követően Abraham az oldalvonalnál megölelte José Mourinhót.

"Érzelmek voltak, mindketten szenvedélyesen szeretjük a játékot, tudtuk, hogy a mai nap fontos volt számunkra és a szurkolók számára. Még csak nem is beszéltünk, csak egy ölelés volt, és látszott, hogy ez mindkettőnknek mit jelent."

Ez az este azért is különleges volt, mert Zaniolo 2020 júliusa óta, és 2 súlyos térdsérülést követően először szerzett gólt a Serie A-ban.

"Láthatjátok, ahogy az egész csapat ünnepelte a gólját. Nehéz időszakon van túl, minden alkalommal, amikor játszik, mindent belead a klubért. Szeretek vele játszani, és nagyon örülök neki."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Abraham, Atalanta, Serie A