Abraham: Ez a legjobb csapat, amelyikben valaha játszottam

Abraham: Ez a legjobb csapat, amelyikben valaha játszottam

A sérülésből visszatért angol támadó a Milan elleni El-találkozón több, mint egy óra játékidőt kapott, miután a 30. percben a sérült Lukakut váltotta.

"Nem találok szavakat arra, hogy mit érzek most."- kezdte a mérkőzés után Tammy a Roma TV-nek adott interjúban.

"Sok jó játékossal játszottam már együtt, de ez az egyik legjobb csapat, amelynek valaha is részese voltam, köszönhetően az összetartásnak és a szenvedélynek, amely mindannyiunkban érezhető. Az edzőtől kezdve a játékosokig, a szurkolókig, mindenki."

"Ez egy rendkívüli klub, mindent kitettünk a pályára, nemcsak azokról beszélek, akik játszottak, hanem azokról is, akik a kispadon voltak, a szurkolókról, mindenki támogatott minket."

"Nehéz volt ennyi percet játszani, mert abban a pillanatban még nem álltam azonnal készen. Gyorsan fel kellett készülnöm, még mentális szempontból is, hogy pályára lépjek. Próbáltam segíteni a csapatot, amennyire csak lehetett, úgy gondolom, jó munkát végeztem, bár tudok ennél jobbat is. De mindig örömmel segítek a csapatnak."

"A Bayer Leverkusen? Egyértelműen jó csapat, de mi is azok vagyunk. Magabiztosak vagyunk, szerintem jó meccs lesz. A csapattársaim és én nem félünk senkitől. Amikor a legjobb napunkat fogjuk ki, akkor kiváló csapat vagyunk. A Bayer ellen az erőnk tudatában kell pályára lépnünk, a szurkolók támogatni fognak minket. Jó meccs lesz, de nem félünk tőlük".

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Abraham, Milan, Európa liga