Abraham: Csodálatos este!

Abraham: Csodálatos este!

Az angol támadó 2 góllal vette ki a részét a Lazio elleni győzelemből.

"Nincsenek szavaim. Hűha. Láthatjátok, mit jelent ez a szurkolóknak, a csapattársaimnak, mindenkinek, aki a Romának szurkolt." - mondta a DAZN-nek a láthatóan elérzékenyült Abraham.

"Az elmúlt hetekben folyamatosan erről a meccsről hallottam. Ez egy nagyszerű rivalizálás, és itt lenni a fiúkkal, két gólt lőni, és győzelemhez segíteni a csapatom - ennél csodálatosabb estét nem is kívánhatnék."

"Minden elismerésem a csapattársaimnak, a szurkolóknak, a menedzsernek, a stábnak, ma mindenki családtagnak érezte magát. Amikor mindenki hisz benned, az önbizalmat ad."

"Itt vagyok, ez az otthonom, rengeteget költöttek arra, hogy idehozzanak, és ezt meg kell hálálnom."

A második félidőben triplázhatott volna, de kihagyott egy nagyszerű gólszerzési lehetőséget, amikor egy az egyben került szemben Thomas Strakoshával.

"Még mindig csalódott vagyok, hogy nem sikerült a mesterhármas! Egy ilyen lehetőséget be kell lőnöm, de nyertünk, ez a mi otthonunk, ez a mi stadionunk, ez a mi városunk. Boldogok vagyunk, hogy győztünk."

A csatárt arról is megkérdezték, hogyan haladnak az olasz leckékkel.

"Adjatok egy-két hónapot, és adok egy interjút olaszul. Azért nyilatkoztam most angolul, mert le akartam írni, milyen csodálatos ez a pillanat."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Abraham, Lazio, Serie A