Abraham: A szezon elejétől fogva erről álmodtam

Abraham: A szezon elejétől fogva erről álmodtam

Fordultatos mérkőzésen végül Tammy Abraham fejesgóljának köszönhetően a Roma 1 ponttal távozott Nápolyból.

A gólod egy pontot ért egy olyan stadionban, ahol minden csapatnak borzasztó nehéz.

"Ez így van. Sosem könnyű idejönni és itt játszani. Ez a Napoli tavaly megnyerte a bajnoki címet, és most is nagyon erősek, szóval itt játszani mindig kihívás. Nem volt sok lehetőségünk, így csapatként mindent bele kellett adnunk."

„Azt mondtam magamnak a szöglet előtt, arra koncentráljak, hogy a megfelelő helyre kerüljek, és szerencsére ott voltam, amikor a labda felém jött, így gólt tudtam fejelni.”

Mennyire szerettél volna egy évvel az utolsó gólod után újra a gólt szerezni? Hogy érzed magad?

„A szezon eleje óta erről a pillanatról álmodtam. Súlyos sérülésem volt, és minden a felkészülésről szólt mind fizikailag, mind mentálisan."

„Sokkal jobban érzem most már magam. Régóta vártam erre az első gólra. Ez egy álom. Ünnepelni fogok a csapattársaimmal és a családommal, aztán felkészülök a következő meccsre.”

Most egy olyan csapattal találkoztok, amely 46 mérkőzés óta nem kapott ki. Hogyan lehet legyőzni a Bayer Leverkusent?

„Mi egy olyan csapat vagyunk, amely élvezi a kihívásokat, különösen én. Szeretnénk mi lenni az a csapat, amelyik véget vet a sorozatuknak."

„De meg kell adnunk nekik a tiszteletet. A Leverkuse egy nagyon jó csapat, amely elképesztő volt ebben a szezonban. Fel kell készülnünk. Be akarunk jutni a döntőbe. Ez egy jó mérkőzés lesz.”

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Abraham, Napoli, Ser