A vereség ellenére kiáll játékosai mellett Mourinho

A vereség ellenére kiáll játékosai mellett Mourinho

Mattias Svanberg szépen eltalált lövéséből származó gól döntött ma este Bolognában, így a Roma 1:0-ás vereséget szenvedett.

További rossz hír, hogy Tammy Abraham és Rick Karsdorp sárga lapjai miatt mindketten eltiltottak lesznek a szombati, Inter elleni hazai Serie A-mérkőzésen - míg Stephan El Shaarawy sérülés miatt lehet kérdéses, akit idő előtt le kellett cserélni a mérkőzésen.

"Szombaton meccsünk lesz, és most kell összeállítanunk egy csapatot arra a meccsre." - kezdte Mourinho a mérkőzést követően.

"Legalább Gianluca Mancinit jókor cseréltem le, különben valószínűleg ő is kapott volna egy sárga lapot, és kihagyta volna az Inter elleni meccset."

"Gratulálok a Bolognának, Sinisának, a játékosoknak - keményen küzdöttek és megszerezték a három pontot. Gratulálok nekik."

"És gratulálok a játékosaimnak is, mert ismét mindent beleadtak, annak ellenére, hogy úgy tűnt, bármivel és mindennel szembe kell nézniük; sérülések a meccs előtt, sérülések a meccs alatt, "rejtett" sérülések olyan játékosoknál, akik végigjátszották a teljes 90 percet. Aztán volt néhány incidens... de a játékosaim tovább küzdöttek."

"Mindig büszke vagyok ezekre a fiúkra. Mert még ha vesztettünk is, nincs keserű szájízem emiatt. Kiállok mellettük."

"Egy észrevétellel fejezném be. Szeretnék mondani valamit, ami valószínűleg ellentétes az érdekeimmel: ha Nicolo Zaniolo helyében lennék, elkezdenék azon gondolkodni, hogy talán a Serie A-ban játszani azt jelenti, hogy minden ellenem van." - fűzte hozzá a portugál tréner.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mourinho, Bologna, Serie A