A Crotone elleni mérkőzés sajtótájékoztatója

A Crotone elleni mérkőzés sajtótájékoztatója

A Roma vasárnap délután a Crotone együttesét fogadja a Serie A 29. fordulójában.

A Roma formájával és fizikai felkészültségével kapcsolatban...

"Perotti nincs a keretben, teszteltük az állapotát, de még nincs teljesen rendben, így nem fog játszani. Florenzinek is volt egy kisebb problémája, de ő rendbe jött."

"A Crotone ellen Gonalons kezdeni fog. A Bajnokok Ligája mérkőzésen nem volt a kispadon, mert másképpen döntöttem, de keményen és jól edz, így készen áll a játékra."

Stephan El Shaarawyról...

"Stephan szintén kezdeni fog, egészséges, és alig várja, hogy megmutassa mire képes. Nem szerzett gólt, és nem volt mérkőzést eldöntő teljesítménye már egy ideje, de én biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra az lesz, aki a szezon elején volt. Látszik rajta, hogy eltökélt, és reméljük, hogy holnap újra felíratkozik a gólszerzők közé."

A jobb oldali szélső posztjáról...

"Még nem döntöttem el, hogy holnap ki fog játszani a jobb oldalon, egyelőre három lehetőségem van: Cengiz, Patrik, vagy Gerson. Még alszom rá egyet, és holnap a meccs alapján, és hogy ki milyen állapotban van, hozom meg a döntésem."

A Crotone elleni meccs fontosságáról...

"Minden meccs fontos, de most a Crotone elleni következik. Mondtam a játékosaimnak, hogy most felejtsék el a Barcelonát. Teljesen természetes, hogy a srácok alig várják azt a meccset, de ha szeretnénk jól teljesíteni a BL-ben, akkor először a Crotone ellen kell jól játszanunk, ami azért nem lesz könnyű."

"Tavaly volt egy hihetetlen szezonjuk, és most is elég jól szerepelnek. A Sampdoria ellen remekül játszottak, és tudjuk, hogy Crotonéban nehéz játszani. Nagyon óvatosnak kell lennünk, és ezt elég sokszor elmondtam a játékosaimnak."

A Barcelonáról...

"Örülünk a sorsolásnak, mert büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb 8 között vagyunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a világ egyik legjobb csapatát kaptuk, ahol a világ legjobb játékosai játszanak."

"Pozitívan állunk a meccshez. Tudtuk, hogy itt már csak nehéz ellenfelet kaphatunk. Mindkét csapat nagyon várja már a mérkőzéseket, és emelt fővel fogunk pályára lépni."

"Viszont most egyelőre még minden a bajnokságról szól."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Crotone, Serie A