A Chievo elleni mérkőzés sajtótájékoztatója

A Chievo elleni mérkőzés sajtótájékoztatója

A Roma szombat délután a Chievo együttesét fogadja a hétközi BL mérkőzést követően.

A liverpooli mérkőzés több ok miatt is fájó, egyrészt a súlyos vereség, másrészt a kialakult rendbontás, valamint a személyi sérülés miatt.

"Én személy szerint az erőszak minden formáját elítélem, ami pedig Liverpoolban történt, azt még jobban."- kezdte a sajtótájékoztatót Di Francesco.

"Sean és családja mellett vagyunk mindannyian, és remélem nem fogjuk elfelejteni, hogy a visszavágó egy Bajnokok Ligája elődöntő, egyben az ünneplés napja."

"Mindannyian sajnáljuk, ahogy az első meccs alakult, teljesen más eredményre számítottunk, és hogy ennyi kétesélyes párharcot elvesztünk."

"Most egy roppant fontos találkozó következik a Chievo ellen, ahol szerintem a srácok szeretnének valamennyit jóvátenni. A bajnokságban 4 nagyon fontos meccsünk van, nem hibázhatunk."

"BL elődöntő első meccse? Visszanézve azt mondhatjuk, hogy az első 20 percben nagyon jól játszottunk, de az első gól után megzavarodtunk és elvesztettük a fejünket. Túl sok egyenlő párharcot buktunk el, és a Liverpool fizikálisan is felénk kerekedett. Úgy is lehet mondani, hogy megrémültünk. Ennél sokkal határozottabbnak kell lennünk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Chievo, Serie A