Indul a 2017-18-as szezon tippjátéka

Indul a 2017-18-as szezon tippjátéka

A bajnokság indulásával kezdetét veszi az asroma.hu szokásos, éves tippjáték versenye is.

Amint azt már sokan megszokhattátok, az aktuális bajnoki évad indulásával mi, az asroma.hu is elindítottuk évről-évre a saját tippjátékunkat. Ez a tippjáték minden évben elsősorban a szórakozásról és a játékról szólt, komoly tétje sosem volt.

Idén szeretnénk ezen változtatni és egy kicsit izgalmasabbá tesszük a tippelést, így az adott hónap nyertese az elismerésen kívül most egy apró ajándékkal is gazdagabb lesz, a képen látható AS Romás tollak egyikét nyeri majd meg.

A bajnokság az augusztus 19-20-ig hétvégén indul és tart egészen május 20-ig, ezalatt 10 alkalommal hirdetünk majd havi nyertest. Lesz olyan, például az augusztus, ahol már két meccsel is havi győztes lesz valaki, de lesz, amikor 5 meccs kell majd hozzá (október, december és április).

A nagy durranás pedig a szezon végén jön, mert az abszolút győztest is díjazzuk majd, de az ajándék egyelőre maradjon titok.

Érdemes tehát regisztrálni és csatlakozni a 2017-18-as szezonhoz, hogy indulhasson a tippelés. Aki eddig nem tette meg, az itt regisztrálhat: tippjáték.asroma.hu

Sok sikert a játékhoz és Forza Roma!

Forrás:

Címkék: AS Roma, tippjáték, nyeremény