Francesco Totti nyereményjáték

Francesco Totti nyereményjáték

Közeledik Francesco Totti visszavonulásának egy éves évfordulója, így ennek alkalmából egy nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni nektek.

A Roma történelmében 2017. május 28. nem valami trófea elhódítása miatt lesz örökre emlékezetes, hanem mert ezen a napon vonult vissza a klub legnagyobb legendája, klubrekordere, Francesco Totti.

A BL-indulás kivívása mellett kicsit szomorú volt az a nap, mi viszont szeretnénk emlékezetessé tenni az évfordulót azzal, hogy egy Francesco Tottival kapcsolatos nyereményjátékot indítunk.

Amennyiben szeretnétek megnyerni a képen látható AS Romás hátitáskát, melyet az Ideanet Kft. ajánlott fel, akkor játszatok velünk!

Mit kell ehhez tennetek?

  • Töltsétek ki helyesen az alábbi, 15 kérdésből álló kvízt
  • Lájkoljátok az ehhez a cikkhez tartozó Facebook bejegyzést

A helyesen kitöltők és a bejegyzést lájkolók között kisorsoljuk a nyereményt, melyet futárszolgálattal juttatunk majd el a szerencsés nyerteshez.

A nyereményjáték itt érhető el: Totti nyereményjáték kvíz

JÁTÉKSZABÁLYZAT:

1. A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték a poszt közzétételével megkezdődött. A kvíz kitöltésének határideje 2018. május 28. hétfő 10:00 óra. Az ezt követően kitöltött kvízeket nem fogadjuk már el.

2. A játék szervezője

Az online nyereményjáték szervezője az asroma.hu

3. A nyereményjátékban résztvevő személyek

Csak magánszemélyek vehetnek részt a játékban, valós névvel, email címmel. 

4. A nyereményjáték menete, nyeremények

A részvételhez a nyereményjáték időtartama alatt kell kitölteni a kvízt az asroma.hu portálon. A nyertes a játék végén, 2018. május 28-án lesz kisorsolva a nyereményjáték időtartama alatt a kvízt helyesen kitöltők közül. 

Nyeremény:
- 1 db AS Romás hátitáska

Forrás:

CímkékAS Romanyereményjáték

 

Forrás:

Címkék: AS Roma, nyereményjáték, Totti