Mancini: Nem egyedül nyertem meg a meccset

Mancini: Nem egyedül nyertem meg a meccset

Az olasz válogatott védő góljával a Roma megnyerte az Európa liga negyeddöntőjének első párharcát a Milan ellen.

Hiába szerezte Mancini a mérkőzés egyetlen, győztes találatát, a védő nem érzi úgy, hogy ő nyerte volna meg a meccset.

A derbin szerzett gólod után ismét a te gólod döntött.

"Igen, de mindannyian hozzájárultunk a győzelemhez, nem csak én. Még azok is, akik a kispadon ültek, és azok is, akik csereként léptek pályára. Jó meccs volt, de még mindig nem dőlt el semmi, hiszen egy nagyszerű csapat az ellenfél. Most jön az Udinese, majd egy újabb fontos meccs az Olimpicóban."

Ez a csapat sokat fejlődött, és mindenki megértette, hogy mit kell tennie. Ma este kevés hibát követtetek el, és megérdemelten nyertetek.

"Igen, 2017 óta nem nyertünk itt. Ahogy szombaton is említettem, a derbi megnyerése motivál, hogy még jobban teljesítsünk. Amikor látom, hogy Dybala, Lukaku és El Shaarawy keményen hajt, tudom, hogy nyerhetünk. Jól teljesítettünk, és ez még tudatosabbá tesz minket. Csütörtökön nagy meccs vár ránk, és még minden nyitott, nem dőlt el semmi."

Nem mindenki tud pár nap alatt két gólt lőni egymás után.

"Boldog vagyok. Voltak olyan napjaim, amikor az emberek rólam beszéltek. Boldoggá tesz a derbi megnyerése és most a San Siróban elért fejes gólom. Magabiztosan, igazi csapatként játszottunk, nem félve attól, hogy beszorítanak. Megcsináltuk. Ez egy nagyszerű este volt mindenkitől. Ennél jobbat nem is kívánhatnék."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mancini, Milan, Európa liga