Pau Lopez: Nagyon fontos, hogy milyen lesz a csapat hozzáállása az Inter ellen

Pau Lopez: Nagyon fontos, hogy milyen lesz a csapat hozzáállása az Inter ellen

A spanyol kapus szerint létfontosságú lesz az összpontosítás és a jó befejezés a hétvégi rangadón.

Pau Lopez úgy gondolja, az őszi 0:0-ra végződött találkozóhoz hasonló teljesítményre lesz szüksége a Romának, csak egy kicsit jobb befejezéssel, és akkor sikerülhet pozitív eredményt elérni a milánói gárda ellen.

"Nagyon nehéz meccsre számítok az Inter ellen, hiszen a Serie A egyik legjobb csapata lesz az ellenfelünk, ahol igen erős a támadószekció. A védekezésre nagyon oda kell figyelnünk."- kezdte Lopez.

"Nem lesz könnyű nyerni, de mindent meg kell próbálni ennek érdekében."

"Emlékszem az őszi mérkőzésre, ahhoz képest jól játszottunk, hogy sokan már leírtak bennünket. Vasárnap hasonló hozzáállásra lesz szükség, és remélhetőleg több lehetőségünk lesz, amiket jobban ki tudunk majd használni."

A csapat önbizalmat meríthet abból is, hogy legutóbbi 3 mérkőzését megnyerte, köztük a legutóbbi, Hellas Verona elleni igen nehéz bajnokit is.

"A Verona nem adta könnyen magát, végig koncentrált és összeszedett volt. Végül sikerült nyernünk, és ez a legfontosabb."

A bajnokság újrakezdése óta Antonio Mirante több mérkőzésen is helyettesítette Lopezt.

"Antonio végig nagyon támogatott, már egészen az elejétől, amióta itt vagyok sokat segített. Remek ember, és az öltözőben is nagyon fontos személyiség az egész csapat számára."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pau Lopez, Inter, Serie A