De Rossi: Ugyanazzal a hozzáállással játszunk majd a Liverpool ellen, mint tettük a Barca, vagy a Sahtar ellen

De Rossi: Ugyanazzal a hozzáállással játszunk majd a Liverpool ellen, mint tettük a Barca, vagy a Sahtar ellen

A középpályás leszögezte, az angol csapat is azzal a határozottsággal és koncentráltsággal fognak játszani, mint ahogy játszottak a Barcelona és a Sahtar Donyeck ellen.

"Láttuk a sorsolás eredményét, de semmin nem változtatott volna, ha bármelyik más csapat lett volna az ellenfél."- jegyezte meg a játékos.

"Ezen a szinten már mindegyik csapat nagyon jó. A Liverpool letette a névjegyét, ahogy mi is, kivert egy olyan csapatot, a Manchester Cityt, akirők sokan azt gondolták, hogy a végső győzelemre is esélyes."

"Olyan edzőjük van, akinek a hozzáállása nagyon tetszik. Tiszteljük őket természetesen, ahogy tiszteltük a Barcát és az ukrán csapatot is, de megpróbáljuk majd megragadni az alkalmat."

Annak ellenére, hogy hatalmas figyelem követte a sorsolást, De Rossi elárulta, a csapatot most csak a hétvégi, Lazio elleni derbi foglalkoztatja.

"Vasárnap hatalmas meccs vár ránk, egy olyan, ami nagyon sokat jelent, különösen a szurkolóknak, és ami a bajnokság jelen szakaszában roppant fontos jelentőséggel bír."

"Ez egy olyan meccs, ami biztosan képes arra, hogy kirángasson az elmúlt napok izgalmából. A szurkolók számára nagyon sokat jelent, mi pedig ennek megfelelően készülünk rá."

"Ha nem fogunk jól játszani a maradék 8-9 meccsünkön, akkor nem biztos, hogy újra ott leszünk a Bajnokok Ligájában jövőre. Ezért is fontos, hogy jól szerepeljünk."

"A srácoknak nincs szükségük olyan kapitányra, amelyik kiabál, aki követelőzik; az én csapattársaim mind megmutatták, hogy mentálisan erősen képesek ezeken a meccseken futballozni. Az év elején voltak botlásaink, de keményen megdolgoztunk azért, hogy kimásszunk a gödörből. Senkit nem kell motiválni, mindenki profi."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, De Rossi, Liverpool, Bajnokok Ligája