Spalletti: Nainggolan top játékos

Spalletti: Nainggolan top játékos

A Crotone elleni győzelmet követően Spalletti kijelentette, Nainggolan top játékos.

"Nem könnyű ebben a stadionban játszani, mert a Crotone a tabellán elfoglalt helyezése ellenére igen jól játszik."- kezdte Spalletti.

"A kihagyott tizenegyessel ráadásul még jobban megnehezítettük a saját dolgunkat, de szerencsére mikor a Crotone kezdett magához térni, akkor sikerült a meccset kontrollálni."

A közönség is reagált a maga módján és a hosszabbításban Spalletti odament egy szurkolóhoz, aki addig folyamatosan kritizálta őt.

"Én csak megpróbáltam nézni a meccset és senkit nem zavarni."- mondta mosolyogva a mester.

"Viszont ez az ember 40 percen keresztül üvöltött velem a kispad mögül, ezért én fogtam és megkönnyítettem a helyzetét azzal, hogy a rendelkezésére álltam látva, hogy neki mindenképpen szüksége volt erre. Amennyiben engem szidalmazol, akkor azt mondd az arcomba."

Mohamed Salah most először kezdett a csapatban azt követően, hogy visszatért az Afrika Nemzetek Kupájáról.

"Mi tudtuk, hogy képes játszani. Amikor befut az üres területekre, akkor az minden védő számára hiheteltenül nehéz feladat. Most végre visszatért közénk."

A hétközi, nagy vitát kavart videó után Nainggolan volt a csapatkapitány a mérkőzésen.

"Nainggolan top játékos és remélem, hogy továbbra is ilyen fizikai és pszichológiai formában lesz, mint most van. Ő a Romában akar maradni. Kicsit érettebben kell viselkednie, mert mint játékost folyamatosan figyelemmel kíséri a közösségi média."

"A mai este kimenőt kapnak a játékosok, de én maradok vele este otthon egy franciaágyban és így akkor rajta tudom tartani a szemem."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Crotone