Rüdiger: Örülök, hogy részese lehettem ennek a sikernek

Rüdiger: Örülök, hogy részese lehettem ennek a sikernek

Megbízható, szilárd teljesítménnyel járult hozzá Antonio Rüdiger a Napoli elleni sikerhez.

A német védő szerint a védelemben mindenki megbízhatóan tette a dolgát és ennek is köszönhető a Napoli felett aratott győzelem.

"Elégedett vagyok a teljesítményemmel és a csapatnak hatalmas csatát sikerült megnyernie. Az egész védelem nagyon jól játszott és hozzájárult a győzelemhez. Most közelebb kerültünk a Napolihoz."- mondta a meccs után Rüdiger.

Még mindig hisz a csapat a második hely megszerzésében?

"Először is nekünk a saját feladatunkkal kell foglalkoznunk és meg kell nyerni a maradék 3 meccsünket, aztán meglátjuk, hogy a Napoli mit játszik és veszít-e pontot, pontokat, aminek köszönhetően elérhetnénk a célunkat."

"Szerintem mostanában jól megy a játék és meccsről meccsre fejlődöm. Megpróbálom mindig a maximumot nyújtani a meccseken."

Ahogy az első meccse, úgy most sem sikerült Higuainnak gólt szereznie a Roma ellen.

"Az egész csapat akadályozta meg Higuaint, nem én. Mindenki jól védekezett: Manolasz, Zukanovic, Florenzi, Maicon és Digne is. A kapuban Szczesny is fantasztikus volt néhány helyzetnél az argentinnal szemben. Jó úton haladunk, hogy együtt érjük el a közös célunkat."

A Napoli csatárait a legnehezebb fogni?

"A Napoli csatársora borzasztó erős és nyilvánvaló, hogy Higuaint a maga 30 góljával nagyon nehéz fogni. Mi mindkét meccsen jól tettük a dolgunkat és nem csak Manolasz meg én, hanem az egész védelem és mindenki a csapatban."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Rüdiger, Higuain