Rüdiger: Nem sajnálom, hogy a Romához igazoltam

Rüdiger: Nem sajnálom, hogy a Romához igazoltam

Egyáltalán nem bánja Antonio Rüdiger, hogy a nyáron a Romához igazolt.

"A dolgok nem a legjobban kezdődtek számomra, mert sérüléssel érkeztem a Romához, de végül a dolgok megoldódtak maguktól."- kezdte Rüdiger a Deutsche Presse-Agentur-nak adott interjúját.

"Nehéz időszakon mentem keresztül és a dolgok nem nekem és a csapatnak dolgoztak. Visszagondolva a Torino elleni meccsre, ahol én hibáztam, az az időszak nagyon nehéz volt nekem."

"De sosem fordult meg a fejelmben, hogy meghátrálnék. Tudtam, hogy csak úgy tudok kilábalni abból a helyzetből, ha felnövök hozzá és szerintem végül sikerült bizonyítanom."

"Nagyon boldog vagyok itt, egy pillanatig nem bántam meg, hogy a Romához igazoltam."

"Szerintem megmutattam azt, amire képes vagyok, így most a többieken a sor, hogy eldöntsék szükség van-e rám. Én viszont teljesen nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban."

"Amennyiben valaki azt kérte volna, hogy aláírjuk a harmadik helyet, akkor ma talán megtennénk. Nagyon szép győzelmi sorozat után vagyunk, de a bajnoki címről felesleges beszélni."

Rüdiger meghívót kapott a német szövetségi kapitánytól az Anglia és Olaszország elleni barátságos mérkőzésekre.

"Mivel most Rómában élek, így teljesen biztos vagyok benne, hogy számomra speciális meccs lesz az olaszok elleni. Remélem, hogy találkozni fogok pár csapattársammal, de természetesen arra koncentrálok majd, hogy hazai pályán jó meccset játsszunk és nyerjünk." "A középhátvéd poszt nagyon fekszik nekem, viszont a Stuttgartban, a német válogatottban és a Romában jobbszélsőt is játszottam. Nincs gondom egyik poszton sem és ott játszom, ahol az edzőnek a legjobban szüksége van rám. Szerintem az elmúlt hónapokban sokat fejlődtem, de egyelőre túl korai a nyári EB esélyeimről beszélni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Rüdiger