Pjanic: Totti tiszteletet érdemel

Pjanic: Totti tiszteletet érdemel

A bosnyák középpályás szerint Totti több tiszteletet érdemelne.

A játékossal a bosnyák N1 készített interjút, amiben többek között azt is megkérdezték tőle, hogy nem érezte-e azt, hogy összehasonlítják Tottival.

"Nem ugyanolyan típusú játékosok vagyunk, ezért lehetetlen összehasonlítani minket, erre senki nem képes. Amit Totti ezért a klubért tett, azt egyszer az életben lehet látni."- válaszolta Pjanic.

"Az ő története rendkívüli. Itt született, itt nőtt fel és 20 éve ugyanannál a csapatnál van. Az ilyen nagyszerű ember és játékos mindenkitől tiszteletet érdemel. Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy az utóbbi években a csapattársa lehettem, hogy vele edzhettem és láthattam ezt a rendkívüli játékost."

"Megpróbáltam sokat tanulni tőle, de a különbség az, hogy ő csatár, én pedig középpályás vagyok, nem játszunk ugyanabban a pozícióban. Nagyon jó barátom és ismétlem, megtiszteltetés vele egy csapatban lenni és játszani."

Pjanic az idei szezonnal kapcsolatban elmondta, hogy sajnálja a szezon közepét, ahol nagyon elrontották.

"Nagyon jól kezdtünk, a cél a Scudetto volt. Nyilvánvaló, hogy a Juvéval még úgy is nehéz felvenni a harcot, hogy nagyon rosszul kezdték az évet. Volt, hogy már 15 pontos előnyben voltunk velük szemben, aztán jött a hullámvölgy a szezon közepén, ahol nagyon sok pontot vesztettünk. Eközben a Juventus remek sorozatot produkált, amivel visszakerült az élre, mi pedig nem voltunk képesek kiegyensúlyozott játékra és nem is tudtunk az élen maradni."

"Három meccs van hátra, amiken a lehető legjobban szeretnénk szerepelni. Mindenki többet akart, de szerintem be fogjuk érni a második hellyel és a Bajnokok Ligájával."

Forrás: forzaitalianfootball.com

Címkék: AS Roma, Pjanic