Pjanic: Izgalmas meccs következik

Pjanic: Izgalmas meccs következik

Izgalmas meccsre számit Miralem Pjanic, aki még mindig bízik a második hely megszerzésében.

Hétfőn 15 órakor a Roma a Napolit fogadja hazai pályán és a meccs fontos lehet a második helyet illetően.

"A Napoli nagyon jó szezont fut, a csapatuk nagyon szervezett és igen kevés helyet hagynak az ellenfeleiknek. Nagyon jó futballt játszanak és biztos vagyok benne, hogy az Olimpicóba sem védekezni jönnek majd, hiszen megnézve az eddigi meccseiket, nem ez szokott a taktikájuk lenni."- mondta Pjanic.

"Nyílt és támadószellemű meccs lesz, mi is így állunk hozzá és gondolom ők is, de az a legfontosabb, hogy sikerüljön nyerni. Remélem, hogy szórakoztató meccs lesz, amiből mi jövünk ki győztesen."

A meccsen ott lesz az a Higuain, aki letöltötte 3 meccses eltiltását és eddig 31 meccsen 30 gólt szerzett.

"Nyilvánvaló, hogy amit idén művel, az eléggé figyelemre méltó. Az eltiltását csökkentették egy meccsek, így ellenünk már ott lesz a pályán, de ez nálunk nem változtat semmin."

"A Napolinak van olyan jó kerete, hogy remek játékosokkal tudják pótolni még őt is, ahogy ezt láthattuk is az elmúlt meccseken. Persze tagadhatatlan, hogy a jelenléte érezhető lesz a meccsen. Kemény csata várható minden részen, mert a Napoli nagyon erős. A lehető legjobb módon felkészülünk a hétfői meccsre, hogy egészen biztosak legyünk abban, készen állunk a megmérettetésre."

A két csapat között jelenleg öt pont a különbség, azonban egy esetleges hazai siker esetén ez kettőre csökkenne.

"Mi meg mindig hiszünk a második helyben. Sajnos az Atalanta és a Bologna ellen váratlanul elveszettünk néhány pontot és a Torino ellen is nehéz meccsünk volt, de ott végül sikerült nyerni."

"Időnként az ilyen győzelmek is meg tudnak erősíteni és utólag örülünk annak, ahogy a meccs alakult, mert lökést adott a Napoli elleni felkészüléshez."

"Hihetetlen este volt, főként persze Tottinak, de nekünk is és végül együtt nyertük meg a meccset. Amit Totti művelt a két utolsó meccsen az valami varázslatos, tiszta őrület. Szerda este bármihez ért, gól lett."

"Totti a Roma, igy amikor a Romáról beszélünk, Tottiról is beszélünk. Nagyon jó barátok vagyunk és nagyon sokat tanultam tőle."

Pjanic végül kicsit viccesen kigúnyolta Manolaszt a néhány rossz szabadrúgásért.

"Kicsit nehezen fogja fel a dolgokat, mert vastag a koponyája. Azt hiszi, hogy jó a szabadrúgásokban és a Torino ellen párat ő akart elvégezni, de talán végre rájött, hogy a legjobb az lesz, ha nem próbálkozik..."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pjanic, Totti, Manolas