Perotti: Kár, hogy vége lett a bajnokságnak

Perotti: Kár, hogy vége lett a bajnokságnak

Az argentin játékos sajnálja, hogy véget ért a bajnokság, mert nagyon élvezte a remek sorozatot, amit a Roma produkált a szezon második felében.

"Örültem volna, ha még egy hónapot tartott volna a bajnokság. Nagyon jól játszottunk és talán többet is elérhettünk volna."- jegyezte meg Perotti a sajtótájékoztatón.

"A csapat fantasztikusan zárta a szezont és szerintem a végét a szurkolók is élvezték. Jövőre nagyon fontos, hogy az olyan kiemelkedő játékosokat, mint Miralem Pjanic és Radja Nainggolan megtartsuk, mert csak együtt tudunk nagy dolgokat elérni."

Perotti elismerte, hogy nagyon sokat számított Luciano Spalletti bizalma, amit az első pillanattól kezdve érzett és a csapattársakkal is nagyon hamar jó viszonyt alakított ki.

"Január végén alig pár napja voltam a Roma játékosa, amikor az edző rögtön a kezdőbe jelölt a Fiorentina és a Sassuolo ellen. A csapattársaim is bíztak bennem, nem szidtak le azért, ha például elvesztettem a labdát. Nem volt rajtam teher, hagyták, hogy megmutathassam a képességeim, ez pedig nagyon fontos volt nekem."

A játékos kihangsúlyozta, hogy nagyon várja már a júlust, hogy megkezdhesse új szezonját a Románál a pinzolói edzőtáborban.

"Sajnos még sosem voltam ott, de a srácok mondták, hogy milyen csodaszép. Alig várom már, hogy láthassam és elkezdhessem a felkészülést a Romával."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti