Nainggolan: Hülye voltam

Nainggolan: Hülye voltam

A Roma belga játékosa elismerte, hülyén viselkedett és ezért kapott sárga lapot a meccs utolsó részében.

"Meccsről meccsre fejlődünk. Gondosan tanulmányoztuk a mérkőzést és minden szinten domináltunk a Fiorentina ellen. Csapatként sokkal szorosabbak vagyunk, ezért kevesebb gólt kapunk és sokkal jobban lefedjük a pályát. Ez így sokkal kevésbé fárasztó."- nyilatkozta Nainggolan.

"A januárban érkezett játékosok sokat segítenek, míg Spalletti sokat dolgozott a védekezésünk mozgásán, amivel sokkal szervezettebb lettünk. Minden teljesen pozitív most és folytatnunk kell a fejlődést, amivel fokozni tudjuk a nyomást a többieken."

"Hogy mi a célunk? A saját játékunkat kell játszanunk és folytatni kell a győzelmi sorozatot és reméljük, hogy a többiek botlanak."

A mérkőzés végén Nainggolan sárgát kapott, miközben Francesco Totti szabadrúgáshoz készült és a csapattársának, Manolasnak kellett ellöknie a sorfalból, majd a veszekedés a meccs végén is folytatódott.

"Sajnos egy csapatban az ilyen dolgok néha megtörténnek. Kaptam egy buta sárgát, pedig semmit nem tettem és ezért úgy éreztem, hogy ez egy túlzó ítélet volt. Manolas is mondta nekem, hogy hülye voltam, de ezt én is tudtam. Persze mindent tisztáztunk, már rendben van minden."

"Reméltem, hogy Totti berúgja a szabadot, amihez közel is állt."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan