Nainggolan: A pénz nem minden

Nainggolan: A pénz nem minden

A belga játékos elismerte, hogy a Chelsea megkereste a Romát, azonban szerinte a pénz nem a legfontosabb dolog.

"Hatalmas lehetőség lenne a Chelsea-hez igazolni, hiszen játékosként nagyon sokat fejlődnék és anyagilag sem járnék rosszul. Viszont a pénz nem minden és szerintem a jelenlegi életszínvonalamon nem tudnék már javítani."- nyilatkozta Nainggolan.

"Építettem egy házat Rómában, ahol mindig süt a nap, nehéz lenne mindezt feladni. Az élet nem csak a fociról szól. El tudnának képzelni engem Angliában, ahol folyton esik az eső?"

Nainggolan 11 éve él Olaszországban, előszőr a szárd Cagliariban, majd Rómában. Felesége olasz, akitől két gyermeke született.

"Sztár lennék? Nem hiszem, az Leo Messi és Cristiano Ronaldo, akik tudják, hogy miként kell viselkedni a pályán kívül. Ezért bírom Eden Hazardot, aki a legjobb belga játékos, de a legszerényebb srác, akit ismerek."

"33-34 éves koromig szeretnék játszani és akkor jön majd el az a pillanat, hogy szeretnék több időt tölteni a feleségemmel és a két lányommal."

"Nagyon durva környéken nőttem fel pénz és apa nélkül. Számomra a foci megváltás volt, máskülönben nagyon rossz útra tévedtem volna."

"Ezért örülök annak, hogy ha másokon segíthetek. Nagyon sok luxus dologtól megváltam, amit a munkám során kaptam, mert nincs rájuk szüksegem."

A játékosnak nagyon sok tetoválása van, szinte már nincs szabad testrésze.

"Szerintem még nem végeztem, mert a lábamon még nincs. A hátamon levő a legfontosabb, ami édesanyám születési dátumát és a halála dátumát tartalmazza."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan