Nainggolan: A Chelsea engem akar

Nainggolan: A Chelsea engem akar

A Roma középpályása elismerte, hogy Conte szeretné, ha a Chelsea-hez igazolna.

Nem titok, hogy Antonio Conte minden követ megmozgat annak érdekében, hogy megszerezze a Roma belga középpályását, azonban a fővárosi klub eddig visszautasította a 35 millió eurós ajánlatot.

"Már beszéltem Contéval, aki akkor is meg akart szerezni, amikor még a Juventusnál volt. Miután felvezette a Sienát a Serie B-ből és több bajnoki címet is nyert a Juventusszal, már lehetett tudni, hogy nagyon jó edző."- nyilatkozta Nainggolan egy sajtótájékoztatón.

"Elmondta nekem, hogy mik az elvárásai velem szemben és hogy milyen játékossá válhatnék az irányítása alatt. Sosem leszek az a típusú játékos, aki 20 gólt szerez, vagy ad 20 gólpasszt egy évben, de nagyon fontos lehetek egy csapat számára. Ha egy edző ezt értékeli, az nagyon jó."

"Hogy maradok-e a Romában? Nem tudom, de mindig mondtam, hogy 12 év után nagyon nehéz lenne elhagyni Olaszországot. Meglátjuk mi történik a következő hetekben."

"Thibaut Courtouis és Eden Hazard is többször kérte már, hogy igazoljak a Chelsea-hez, de az átigazolásra jelenleg egyáltalán nem gondolok. Most teljes mértékben az Európa bajnokságra összpontosítok."- fejezte be a játékos.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan