Monchi: Nem kell megválnunk Alissontól

Monchi: Nem kell megválnunk Alissontól

A klub sportigazgatója kijelentette, Alisson jövőre is a Roma játékosa lesz.

A brazil kapus remek formában véd az egész szezonban, így nem csoda, hogy több európai élcsapat érdeklődését felkeltette.

"Azt nem mondhatom, hogy Alisson 30 évig a Roma kapusa lesz, de ha kicsit rövidebb időszakról beszélünk, akkor igen."- jegyezte meg Monchi a CalcioNews24-nek.

"Jövőre is a kapusunk lesz, mert nem kell eladnunk. Egyelőre senkit nem adtunk el, és ajánlatot sem kaptunk, de ha érkezne, akkor azt meghallgatjuk majd, hiszen ez a sportigazgató feladata."

"Az elnök rengeteg pénzt áldoz a klubra, és még fog is, de a szabályokat tiszteletben kell tartani. Rendbe kell hozni a költségvetést, az új stadion pedig egy pozitív lépés lesz előre."

"Hogy Róma erőszakos város lenne? Nem hinném. Rómának a márkanév az erőssége: amikor telefonálok és bemutatkozom, hogy én vagyok a Roma sportigazgatója, akkor megnyílnak az ajtók."

"Schick? Dani Alves másfél évig egy sima játékos volt a Sevillában."

"Salah? Június 30-ig el kellett adnunk. Az átigazolás pedig még a Neymar-ügy előtt volt, ami aztán forradalmasította a piacot. Így is jó üzletet csináltunk, hiszen sem Baldissoni, sem én nem lettünk volna hülyék."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi