Manolas: Nem félünk senkitől

Manolas: Nem félünk senkitől

A Roma görög védője kijelentette, csapata nem fél senkitől és mindent megtesznek majd, hogy megnehezítsék a Real Madrid dolgát.

"Tudjuk, hogy a Real tele van szupersztárokkal, de nekünk koncentráltnak kell maradnunk. Amikor ilyen játékosok ellen játszol, akkor 100%-ra van szükség, de mi is erősek vagyunk és nem félünk senkitől."- kezdte a védő.

"Keményen meg fogunk küzdeni a jó eredményért holnap és meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Amikor ilyen csapatok ellen játszik az ember, akkor mindig motivált, hiszen így a legjobbak ellen mutathatod meg magad. Szerintem a megfelelő szellemben kell pályára lépnünk és be kell bizonyítanunk, hogy a pályán egyenlőek vagyunk."

"Szükség lesz a helyes mentalitásra és azt kell tennünk, amit az edzőnk mond majd nekünk. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy harmad annyit sem érünk, mint Cristiano Ronaldo, akkor inkább pályára se lépjünk. Ami az én állapotomat illeti, remek állapotban vagyok."

Három, vagy négy védővel érdemes felállni a Real ellen?

"Ez az edző döntése lesz, de három, vagy négy védő, nincs nagy különbség a kettő között. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk a csapatnak eredményt elérni."

A Roma 16 gólt kapott a BL-ben, ami eléggé aggasztó lehet éppen a Real elleni meccs előtt.

"Különböző gólokat kaptunk, de a csapatban nem csak 4-5 játékos védekezik. Ez a 16 gól nem csupán a védelem hibája. Holnap olyan eredményt kell elérnünk, ahol nem kapunk gólt és akkor úgy utazhatunk Madridba, hogy esélyünk van a továbbjutásra. Én nagyon bizakodó vagyok és ha az öreg betesz a csapatba, akkor a maximumot nyújtom majd. Remélem, hogy hozzá tudok járulni a csapat jó eredményéhez."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Manolas