Juan Jesus: A maximumot fogjuk nyújtani

Juan Jesus: A maximumot fogjuk nyújtani

A brazil védő a Sahtar elleni BL találkozó előtt a AS Roma Match Program-nak nyilatkozott.

Mennyire volt fontos a csapat hangulatára nézve a legutóbbi két győzelem?

"Mindenképpen önbizalmat adott, és kicsit megnyugodtunk, szóval jobb hangulatban várjuk a Sahtar elleni visszavágót."

Visszatértek a gólok is. Mi volt a gond?

"A legfontosabb mindig a győzelem, nem elsősorban a gólok. A Sahtar ellen mindenképpen gólt kell szereznünk, talán kettőnél is többet, de teljesen nyugodtak vagyunk. Nagyon fontos, hogy újra visszatértek a gólok, és olyan nehéz meccseken szereztünk sokat, mint a Napoli és a Torino elleni találkozók, ami egyértelműen jó hatással volt az önbizalmunkra."

Az ukrajnai első meccs?

"Az első meccs eléggé különös volt. Az első félidőben észrevettük, hogy komoly gondokat tudunk nekik okozni, jól is játszottunk, gólt szereztünk. A második félidőben kicsit kiengedtünk, de Rómában biztosan más lesz a helyzet. Mindannyian a maximumot nyújtjuk majd, hogy meglegyen a továbbjutás."

Az ellenfél tele van technikás, brazil játékossal. Ki az, aki a legjobb benyomást tette rád?

"Nekik mindig nagyon jó braziljaik voltak. Fred remek formában van, ismerem őt, az Internacionalban együtt játszottunk. Nagyon gyors, de engem egyáltalán nem lepett meg, mert már tudtam, hogy milyen jó játékos. Nagyon oda kell rá figyelnünk majd."

Mit jelentene számotokra a negyeddöntőbe jutás?

"Nekünk, és a szurkolóknak is nagyon fontos lenne a továbbjutás. Hatalmas elégtétel lenne, és komoly önbizalmat adna a további céljaink eléréséhez. Remélem, hogy sikerül kiharcolni a továbbjutást."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Juan Jesus, Sahtar Donyeck, Bajnokok Ligája