Garcia: Nem vagyok nyomás alatt

Garcia: Nem vagyok nyomás alatt

A Roma mestere a Chievo elleni mérkőzés előtt kijelentette, hogy a posztja nincs veszélyben, ezért nincs szükség arra, hogy nyilvánosság előtt is megerősítsék azt.

A Roma megnyerte utolsó 2015-ös bajnokiját a Genoa ellen, azonban ez volt az utolsó 8 meccsből az egyetlen győzelme a csapatnak, ami a szakember távozásával kapcsolatos pletykákhoz vezetett.

"Hogy érzem-e a nyomást magamon? Nem igazán, gyakran beszélek a vezetőséggel és nincs szükség arra, hogy nyilvánosan is megerősítsenek. Én csak a munkámmal foglalkozom és a holnapi meccsel."- kezdte Garcia a sajtótájékoztatón.

"Mindenki megpróbál fejlődni, köztük én is. A hitem nem változott, de a csapattal együtt fejlődöm. Keményen dolgoztunk és több időnk van a felépülésre, mint az első pár hónapban, hiszen nem játszunk minden harmadik napon."

"Én csak a következő meccsel foglalkozom és a cél az, hogy nyerjünk, hogy ezt együtt tegyük meg és hogy versenyben maradjunk a bajnoki címért és a BL-t érő helyekért."

"Folytatni akarjuk a nyerő sorozatot, amit a Genoa ellen kezdtünk el. A csapat nagyon motivált és alig várja, hogy pályára léphessen."

A télen távozott a csapattól Juan Manuel Iturbe, aki az angol újonc Bournemouth csapatához igazolt.

"Köszönöm Iturbe munkáját, mindig a maximumot nyújtotta és nagyon elégedett voltam a hozzáállásával. Sokkal erősebben fog visszatérni. Most pótolnunk kell őt, ezen Sabatini dolgozik. Az átigazolási időszak hosszú, van időnk igazolni. Hogy mi nem jött össze Iturbe esetében? Nem kellett volna célokat kitűznie maga elé, csak bízni magában. Még nagyon fiatal, sokat tud még fejlődni. Figyelemmel fogom követni és nagyon sok szerencsét kívánok neki, mert megérdemli."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Rudi Garcia, Chievo