Evagelopoulos: A nyáron történhet valami Manolasszal

Evagelopoulos: A nyáron történhet valami Manolasszal

A játékos menedzsere nem titolja, hogy Manolaszt sok csapat vinné és nem kizárt, hogy nyáron történik is valami.

John Evagelopoulos a Sports MS-nek adott rövid interjúban beszélt arról, hogy a válogatott védő iránt milyen nagy a kereslet és nem kizárt, hogy nyáron komoly változások lesznek.

"Most nincs semmi új információm, amit az újságok megírtak, az bőven elég. Azt nem mondom, hogy biztosan távozik nyáron, de azt tudom mondani, hogy ha lesz valami, akkor arra csak nyáron kerül sor. Viszont ahogy az életben, úgy a futballban is nehéz jóslásokba bocsátkozni."- mondta Manolasz menedzsere.

"Kosztasznak esélye van arra, hogy egy erősebb bajnokságban szerepeljen, ezért Kínába biztosan nem fog menni. Az európai futball tud a pénznél is fontosabb értékeket adni, mint a hírnév és az elismerés."

"Hogy melyik bajnokság lenne számára jó? Az önbizalom fontos tényező és ebből van elég Kosztasznak. Nem tudom, hogy ő hol szeretne játszani, meglátjuk, hogy melyik csapat szeretné megszerezni. A nyáron a Roma visszautasította az Arsenal 40 millió eurós ajánlatát. A londoni csapat régóta érdeklődött iránta, de a Roma igényei mindig magasak voltak."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Manolasz, átigazolás