Doumbia nem tér vissza a Romába

Doumbia nem tér vissza a Romába

Az elefántcsontparti játékos menedzsere megerősítette, hogy Doumbia nem tér vissza a Romába.

Doumbia 2015 januárjában igazolt a Romához, azonban nem sikerült beilleszkednie, ezért kölcsönadták volt csapatának, a CSZKA-nak.

Miután az orosz csapat nem akarta végleg megvenni, így újabb kölcsönadás következett a Newcastle Unitedhez, ahol mindössze 29 percnyi lehetőséget kapott. Mivel az angol csapat kiesett a Premiere League-ből, így Doumbia biztosan távozik, viszont a menedzsere cáfolta, hogy az MLS, vagy Kína lenne a célirány.

"Hamarosan nyílik az átigazolási időszak és az biztos, hogy Európában szeretne maradni. Viszont játszani akar, hogy megmutathassa magát."- nyilatkozta a Tuttomercatoweb-nek Jean-Bernard Beytrison, a játékos menedzsere.

"Meglátjuk, hogy mi történik a következő hetekben. A Romával folyamatos kapcsolatban voltunk, de az már biztos, hogy nem lesz újra a Roma játékosa."

"Bármi lehetséges, nézzék csak meg Ben Arfat, aki nem játszott a Newcastle Unitedben és a Hull Cityben, aztán most világklasszis szezont futott a Nice csapatával. Doumbiának az kell, hogy bízzanak benne és hogy játszhasson. Ő egy olyan csatár, akinek szabadságra van szüksége és nem szabad taktikai hekyzetekhez kötni. Hihetetlen sok gólt termelt a pályafutása során eddig és ezt tisztán azért, mert sosem rágódott ezen. Ő egy ösztönös játékos, aki csak úgy termeli a gólokat. Most viszont következetességre van szüksége."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Doumbia