Digne: Maradni akarok bármi áron

Digne: Maradni akarok bármi áron

A fiatal francia játékos megerősítette a menedzsere szavait, miszerint akár végleg, akar kölcsönben, de maradni akar.

A védő tavaly nyáron érkezett a PSG-től kölcsönbe és nagyon szeretne jövőre is a Romában focizni.

"Nagyon sokat segített, hogy a Romába igazoltam. Nagyon sok játéklehetőséget kaptam és visszatért az önbizalmam. Ez az, amiért tavaly a Romát választottam."- mondta Digne az RMC Sport-nak.

"Egy új kultúrát tanultam meg mind a futballban, mind az életben. Szerintem nagyon sokat fejlődtem, különösen a védekezést illetően."

"Hogy maradok-e? Nem tudom egyelőre, a két klub folyamatosan egyeztet és meglátjuk mi történik. Én szeretném a Romában folytatni és nem érdekel, hogy milyen formában. Ha folyamatos lehetőséget kapok, ha fejlődni tudok, ha jól érzem magam, akkor többet nem kívánhatok. Jelenleg viszont csak az EB-re koncentrálok, a többit meglátjuk utána."

"Jó szezont tudhatok magam mögött és jól érzem magam itt. A családom is boldog és tényleg nagyon jól érezzük magunkat itt Rómában."

Digne honfitársa, Rudi Garcia januárban távozott a Roma kispadjáról és Digne Spalletti irányítása alatt nagyon jól teljesített.

"Eléggé megérintett a dolog, hiszen egy olyan edzőről beszélünk, aki nagyon sokat jelentett nekem. Ő volt az első edző, aki bedobott a mélyvízbe. Sokkal tartozom neki, hiszen abban is segített, hogy ide igazoljak."

"Aztán jött az új edző, Spalletti, akit nagyon sokra tartok. Nagyon szigorú és az edzései mindig hihetetlenül magas intenzitásúak. Nagyon sokat tudok fejlődni a kezei alatt."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Digne