Castan: Nem fogom elhagyni a Romát

Castan: Nem fogom elhagyni a Romát

Leandro Castan kijelentette, hogy nem hagyja el a Romát, csak akkor, ha erre kérik.

A középhátvéden tavaly agyi műtétet hajtottak végre és azóta nem sikerült visszanyernie a legjobb formáját, ebben a szezonban mindössze négy alkalommal lépett pályára. Ezek után el is indultak a találgatások a jövőjét illetően, hogy talán visszatér Brazíliába, azonban a játékos leszögezte, szeretne visszatérni a Roma védelmébe.

"Nagyon sok pletyka látott napvilágot, de semmi konkrét ajánlat nem volt. Még nincs itt az ideje, hogy visszatérjek Brazíliába. Brazíliában mindenki a két évvel ezelőtti Leandro Castant akarja."- magyarázta a játékos.

"Nem fogok távozni, mert játszani szeretnék a Romában és mert nem szeretnék alacsonyabb szinten játszani annál, amire még képesnek érzem magam. Ezt nem fogadom el és tovább megyek: csak akkor hagyom el a Romát, ha ők azt mondják nekem, hogy nincs rám többé szükség."

"Az álmom az, hogy nyerek valamit a Romával és visszafizetem azt a szeretetet a szurkolóknak, amit kaptam tőlük. Amikor egy napon visszatérek majd a hazámba, akkor azt nem azért szeretném megtenni, hogy levezessek. Ráadásul a Corinthians elsőbbséget élvez majd."

"Az életem egyik napról a másikra változott meg és az volt az első reakcióm, hogy lehet abbahagyom a futballt. Sokat gondolkodtam a visszavonulásról, mint hogy alávessem magam egy ilyen kényes operációnak csak azért, hogy tovább futballozhassak."

"Aztán pár nap után, mikor beszéltem a családommal, a doktor meggyőzött arról, hogy minden rendben lesz. Nagyon kemény időszak volt az, de a családomra és Istenre támaszkodtam."

"Természetesen eléggé megijedtem, hiszen csak egy agyműtétről volt szó. A halál eshetősége elég kicsi volt, de nem tudtam figyelmen kívül hagyni ennek lehetőségét. Köszönöm Istennek, hogy minden rendben ment."

"Hogy érzem-e még a hatását? Nem, teljesen normálisan edzem minden nap. Egy év kiesett és igaz lépésről lépésre, de kezdem visszanyerni a sebességem és az élességem. Kicsit vesztettem a sebességemből, ez igaz, de a műtétből teljesen felépültem."

"Akkor leszek csak teljesen elégedett, ha újra sikerül folyamatos kezdőnek lennem. Nem azért vesztettem el a helyemet, mert rosszul játszottam, ez tisztán a kondíciómnak volt köszönhető. Szeretnék mindent visszanyerni, amit elvesztettem és a végsőkig harcolni fogok ezért."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Castan