A Liverpoollal játszik St. Louisban a Roma

A Liverpoollal játszik St. Louisban a Roma

A klub hivatalos közleményben jelentette be, hogy a nyáron az amerikai St. Louisban játszik felkészülési mérkőzést a Liverpool csapatával.

A mérkőzésnek a 11-szeres World Series győztes amerikai baseballcsapat, a St. Louis Cardinals pályája, a Busch Stadion ad majd otthont és helyi idő szerint 19:35-kor kezdődik majs augusztus 1-én.

"Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy a nyáron Észak-Amerikába hozhatjuk az AS Roma csapatát. Ez egy remek lehetőség a világ ezen részén élő szurkolóink számára, hogy testközelből láthassák a kedvenceiket, amit mi egy nagyszerű show-val szeretnénk meghálálni. Az elmúlt években már volt pár remek meccsünk Bostonban a Liverpool ellen, ezért nagyon jó, hogy várhatóan újra remek meccset láthatunk majd St. Louisban is."- jelentette ki Pallotta.

A Roma utoljára 2014-ben járt az Egyesült Államokban, ahol többek között az Inter, a Real Madrid, a Manchester United és a Liverpool ellen játszott felkészülési mérkőzéseket.

A két csapatnak ez már a harmadik mérkőzése lesz egymás ellen amerikai pályán és mindkét előző meccset a bostoni Fenway Parkban rendezték, amiket a Roma nyert meg.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Liverpool